Politică

Dan Tănasă(AUR): Deschideți târgurile de animale, ticăloșilor! PSD și PNL vor să distrugă mica gospodărie țărănească!

Deputatul AUR Dan Tănasă sare în sprijinul fermierilor români batjocoriți de partidele sistemului, PSD, PNL, UDMR și USR. Începând cu 2018, în urma unui ordin abuziv al ANSVSA majoritatatea târgurilor comunale și locale au fost închise, astfel fermierii români nu mai au unde să își vândă produsele agricole și animalele.

„Deschideți târgurile de animale, ticăloșilor! Nu vă mai bateți joc de țărani, slugilor! PSD și PNL vor să distrugă mica gospodărie țărănească!”, a scris deputatul AUR de Mureș, Dan Tănasă.

Liderul AUR atrage atenția că problema este una generalizată la nivel național, iar prefecții puși în funcții de partidele sistemului dau dispoziții după bunul plac pe tema închiderii târgurilor în baza acelui ordin abuziv din 2018 deși ne aflăm în 2022. Fermierii se plâng de faptul că bat la uși închise pe la instituțiile statului și nu se ia nicio măsură. Fermierii mai spun că Petre Daea este patriot doar la televizor, în rest praful și pulberea să se aleagă de agricultura românească.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button