Politică

UDMR sfidează întreaga Românie: Organizează „turul ciclist rutier szeklerland (al ținutului secuiesc)”

Primăria Târgu Mureş a aprobat marți acordarea în regim de urgenţă a unei sume de 80.000 din buget pentru „Turul ciclist rutier szeklerland (al ținutului secuiesc)”, acțiune cu dedicație pentru ministrul Sportului din România, Eduard Novak. Trădarea PSD și PNL nu mai are limite. UDMR sfidează întreaga Românie.

„Asociaţia Intersport cu sediul la Miercurea Ciuc, având ca persoană de contact pe numitul Carol Eduard Novak, din partea UDMR, Ministru al Sportului, va primi din banii cetăţenilor târgumureşeni, 80.000 de lei în regim de urgenţă pentru organizarea ‘Turului ciclist al Ţinutului Secuiesc’. Semnează nevasta domnului pentru acest parteneriat!”, a arătat liderul PRO România Târgu Mureş, pe Facebook.

„În şedinţa extraordinară de astăzi, 9 august, Consiliul Local a aprobat sumele pentru finanţarea nerambursabilă, din fondurile bugetului local, pentru proiecte sportive pe al II-lea semestru al anului 2022 precum şi sumele necesare pentru finanţarea acţiunilor, proiectelor şi a programelor culturale pentru anul 2022, în urma rectificării bugetare aprobate in iulie. Tot în şedinţă a fost aprobat încheierea unui acord de colaborare între Municipiul Târgu Mureş şi Clubul sportiv Intersport, în vederea organizării, în parteneriat, a evenimentului internaţional ‘Turul ciclist rutier Szeklerland (al Ţinutului secuiesc)’. Acest tur, ajuns la ediţia a XVI-a, va alinia la startul competiţiei din centrul oraşului 20 de echipe din România, Austria, Belgia, Bulgaria, Germania, Italia, Polonia, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Evenimentul va fi transmis direct prin live stream”, a precizat Primăria Târgu Mureş, într-un comunicat de presă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button