Social

AUR, congres extraordinar după Ziua Naţională

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunţă organizarea unui Congres extraordinar, pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia, prilej cu care vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia pentru anul electoral 2024.

„Pe 2 Decembrie, de la ora 9.00, va avea loc Congresul Extraordinar AUR. Acesta se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia (…). În cadrul congresului, vor fi discutate elemente organizatorice şi strategia pentru anul electoral 2024”, precizează AUR într-un comunicat de presă.

Tot la Alba Iulia, pe 1 decembrie, AUR va celebra Ziua Naţională a României, va organiza tradiţionalul Marş al Unirii, eveniment ce va avea punctul de plecare la Gara din Alba Iulia şi va aniversa patru ani de la momentul înfiinţării partidului, conform aceluiaşi comunicat.

Potrivit sursei citate, pe 3 decembrie, AUR va prezenta candidaţii pentru alegerile europarlamentare în cadrul unui eveniment regional organizat la Alba Iulia, unde candidaţii AUR pentru Parlamentul European îşi vor face cunoscute proiectele cu care îşi propun să reprezinte România în forul legislativ european.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button