Politică

Iohannis a retras 18 titluri de revoluționar pe care tot el le conferise unor impostori

Preşedintele Klaus Iohannis a retras, luni, 18 titluri de ”Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” unor impostori cărora tot el le-a acordat distincția, în urmă cu trei ani.

Conform Agerpres, au fost retrase titlurile pentru următorii: Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan, Vasile Vlad.

Pe 11 decembrie 2019, în anul când se împlineau trei decenii de la Revoluția din 1989, Klaus Iohannis a acordat zeci de astfel de titluri, între care s-au numărat și cei 18 cărora la 1 august le-au fost retrase distincțiile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button