Internațional

Ali Khamenei: Puterile Occidentale sunt o mafie!

Iranul își continuă seria atacurilor împotriva  puterilor Occidentale. Supusă unui val de sancțiuni, Teheranul critică vehement marile puteri mondiale din Occident și pe susținătorii acestora.

Liderul spiritual al Iranului, ayatollahul Seyyed Ali Khamenei, s-a întâlnit miercuri cu liderii religioși iranieni, pentru rugăciunile de vineri din întreaga țară.

În timpul întâlnirii de la Imam Khomeini Hussainiyah, liderul precizat că Republica Islamică a Iranului a început cu sloganul religiei și a progresat. „Acest lucru a înfuriat Occidentul”, a spus acesta, citat de Tehran Times.

El a continuat spunând că puterile occidentale sunt o mafie.

„Realitatea acestei puteri este o mafie”, a punctat Ali Khamenei.

Ayatollahul Seyyed Ali Khamenei nu a ezitat să-i atace pe adversarii săi. „În vârful acestei mafii se află comercianții sioniști proeminenți, iar politicienii se supun lor. Statele Unite sunt vitrina lor, iar ei sunt răspândiți peste tot”, a subliniat Ayatollahul Khamenei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button