Politică

Valentin Roman: Eduard Novak folosește banii ministerului Sportului în investiții destinate preponderent județelor Harghita, Covasna și Mureș, în timp ce restul țării e lăsat în paragină

Președintele Asociației Vatra Daciei, Valentin Roman, îl acuză pe ministrul Eduard Novak că face investiții în facilități sportive în județele Harghita, Covasna și Mureș, în timp ce complexele sportive din restul țării sunt lăsate în paragină.

”Eduard Novak, ministrul sportului, ne anunță cu surle și trâmbițe ce mega hiper ultra program de investiții are ministerul de sub conducerea sa. Ce omite el sa spună este că cei mai mulți bani publici pentru construirea și dezvoltarea de facilități sportive vor fi direcționați catre Harghita, Covasna și Mureș.

Se repetă povestea de la Cultură, din timpul mandatelor colegului său Kelemen Humor, care aloca fondurile publice cu precădere spre consolidarea și protejarea obiectivelor istorice maghiare, în timp ce multe cetăți, case memoriale etc românești zăceau în paragină.”, a declarat Valentin Roman.

Ministrul UDMR al Sportului Eduard Novak este preocupat de colaborările cu Ungaria

”Mulțumesc ziarului Nemzeti Sport pentru invitația de a participa astăzi, la Tusványos, la o discuție organizată la Universitatea de vară cu Ádám Schmidt, secretarul de stat pentru sport al Ungariei. Mă bucur foarte mult pentru numirea sa și am convingerea că vom coopera foarte bine. Am discutat despre strategiile în sport ale celor două țări și despre planurile de colaborare, mai ales în ceea ce privește acele ramuri de sport în care ne putem întări și susține reciproc.”, a scris Novak pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button