Politică

Gianina Șerban(AUR): Aceiași actori, aceeași schemă. Ni se ascunde ceva, se pune la cale o altă cheltuială din banii publici?

Deputatul AUR Ilfov, Gianina Șerban, îi acuză pe reprezentanții de la ministerul Sănătății că alarmează populația în scopul de a mai pregăti un nou jaf din bani publici și atrage atenția că o singură persoană a fost condamnată la închisoare în primă instanță pentru jaful din pandemie.

„Aceiași actori, aceeași schemă.

Ministrul Rafila prevestește valul 6 al pandemiei și ne induce necesitatea unui nou vaccin care să fie eficient, după cele 3 doze plătite degeaba cu sute de milioane de euro. Fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, ne spune că masca ar trebui să fie din nou obligatorie.

În mod natural, se naște o întrebare: dacă comisia de anchetă a achizițiilor din pandemie înființată la propunerea AUR nu a fost întrunită vreodată, iar după doi ani avem doar o condamnare în primă instanță, ni se ascunde ceva, se pune la cale o altă cheltuială din banii publici?

S-au terminat banii?”, a spus deputatul AUR Ilfov, Gianina Șerban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button