Social

Efectele propagandei LGBT: un băiat de 10 ani ar fi întreținut relații sexuale orale cu doi elevi într-o tabără școlară

Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă după ce, într-o tabără la care au participat mai mulţi elevi ai unui liceu din Cluj-Napoca, doi băieţi ar fi fost abordaţi de un altul pentru a „desfăşura activităţi de natură sexuală”.

Potrivit Cluj24.ro, este vorba despre elevi ai Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, în vârstă de 10 ani. În tabăra respectivă, un băiat le-ar fi dat jos pantalonii altor doi şi ar fi întreţinut relaţii sexuale orale, fiind surprinşi de un alt elev, care a anunţat învăţătoarea.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat, joi, că s-a sesizat după apariţia unui materiale de presă care prezenta un incident desfăşurat în timpul unei excursii la care ar fi participat elevi ai unei unităţi şcolare din municipiul Cluj-Napoca, iar poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au început verificări.

„Cercetările preliminare au condus la stabilirea faptul că în perioada 27 – 29 mai a.c., în timpul excursiei desfăşurate în localitatea Şaru Dornei, din judeţul Suceava, doi elevi ar fi fost abordaţi de către un altul, cu intenţia de a desfăşura activităţi de natură sexuală. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, urmând ca în cadrul anchetei să fie clarificate toate aspectele de interes”, a a arătat sursa citată.

De asemenea, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară au făcut demersuri pentru informarea reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului privind această situaţie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button