Politică

‘Și dl. Dragnea a spus că nu știa. Instanța i-a zis: nu aveai cum să nu știi!’ – îl desființează pe Cîțu

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu publică un editorial incendiar, prin care îl desființează pe Florin Cîțu, în scandalului documentui redactat de un consilier al Cancelariei prim-ministrului, cu antetul Guvernului, document folosit pentru campania din PNL a contracandidatului lui Ludovic Orban.

Pe Spotmedia.ro, Dogioiu susține că aces caz al premierului Cîțu este identic cu cel al lui Liviu Dragnea, care a dus la condamnarea fostului șef PSD și trimiterea sa după gratii.

„Dl Cîţu spune că nu știe. Dar după ce a aflat, ce a făcut concret? A demis consiliera cu pricina? În mod evident, nu, deci și-a asumat pe deplin acțiunea acesteia.

Și nu s-a arătat nici deranjat de conținutul documentului. Spune că ar fi o fițuică. Adică dl Cîţu acceptă fițuici cu antentul cancelariei sale? Acesta e nivelul?

Dl Cîţu spune că documentul nu e oficial, nu are număr de înregistrare. Așa este. Nici nu avea cum să aibă. Dar asta e complet irelevant.

Relevant este că un angajat al Guvernului, plătit din bani publici pentru comunicarea Guvernului, folosește timpul pentru care e plătit din bani publici, computerul plătit din bani publici pentru o comunicare privată, a unui candidat la o funcție într-un partid.

Liviu Drangea a făcut pușcărie pentru că două doamne plătite de stat, într-o instituție de stat, pentru a se ocupa de copiii orfani munceau pentru PSD.

Cele două situații sunt identice: salariați pe bani publici în instituții publice fac activități pentru interese private. Și dl Dragnea a spus că nu știa. Instanța i-a zis: nu aveai cum să nu știi”, scrie Ioana Ene Dogioiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button