Politică

Liderul PSD Mihai Fifor a impus în funcție la IȘJ Arad o ”profă sexy”, cunoscută pentru pozele provocatoare

Inspectoratul Școlar Județean Arad are un nou adjunct impus de PSD, profesoară de Limba și literatura română la Liceu Tehnologic „Henri Coandă”. Posturile din cadrul ISJ Arad la fel ca în toată țara sunt oferite cu dedicație oamenilor numiți de partid.

Doamna care a primit postul de inspector adjunct la ISJ Arad este Gianina Coraș, fiind susținută de liderul local PSD Mihai Fifor și de senatorul PSD Pistru Eusebiu Manea.

La presiunile celor doi, inspectorul școlar Daniel Tocoianu a fost îndepărtat din funcție de la IȘJ Arad, pentru a i se face loc favoritei PSD, Gianina Coraș. Profesoara de limba română Gianina Coraș a devenit cunoscută în mediul online ca ”profa sexy” din cauza pozelor sale provocatoare de pe pagina personală de Facebook.

Oamenii din cadrul IȘJ Arad spun că pe doamna profesoară o recomandă ”vocea și talentul” pentru acest post, mai exact pilele de la partid și relațiile sus puse.

Gianina Coraș a mai predat la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova și la Școala Gimnazială „Tabajdi Karoly” din Zerind. La liceul la care predă limba română, „Henri Coandă”, din cei 29 de absolvenți înscriși anul acesta la Bacalaureat, doar unul a reușit să promoveze examenul. La Limba și literatura română, din cei 29 de absolvenți, 18 au avut note mai mari de 5.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button