Opinii

Ion Cristoiu: Singurul care știe cum se va termina războiul este Vladimir Putin. NATO nu știe nimic

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu a afirmat că singurul care știe cum se va termina războiul din Ucraina este președintele rus Vladimir Putin.

Întrebat care va fi continuarea războiului din Ucraina, Ion Cristoiu a afirmat: „Nu pot să spun, pentru că nici ei nu știu (NATO), nici eu nu știu. Poate că singurul care știe cum se va termina războiul este Putin, ei nu știu nimic. (Putin n.red) care a declanșat războiul știe ce vrea!”, a declarat Ion Cristoiu.

Publicistul spună că în Occident sunt doi actori SUA și Europa, iar americanii vor să își păstreze poziția de lideri ai lumii vestice.

„Noi aici avem doi actori. Sunt State Unite ale Americii, care și-au recâștigat poziția și o Europă, care… America știe ce vrea – să-și păstreze poziția”, a spus Cristoiu.

„Globalizarea, care a fost creată de americani și care e de vreo câteva decenii presupune o înțelegere între toate țările de pe glob. În momentul în care la Shanghai s-a declarat lockdown, ați văzut, nu mai vin semiconductori. Adică efectele acestea asupra Occidentului vin, nu numai din cauza războiului”, a afirmat el.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button