InternaționalȘtirile 60m.RO

Boris Johnson vrea să atace frontal coronavirusul. Peste 200 de oameni de știință îi cer să ia măsuri.

Este posibil să asistăm la un colaps total al Marii Britanii.

Într-un gest de o maximă iresponsabilitate Boris Johnson a cerut să nu se restrângă activitatea instituțională și economică cu scopul de a ataca frontal noul virus.

În Italia peste 1000 de persoane au murit iar ritmul din ultimele zile este alarmant. Astăzi câteva sute de persoane au decedat.

Boris Johnson cere un scenariu similar, ca până în toamnă toată populația să fie imună.

În România s-au impus măsuri dure încă din primele faze. Țara noastră este la moment printre cele mai puțin afectate, fără nici un deces.

Specialiștii spun însă altceva: aplatizarea curbei de infectare prin aplicarea de măsuri va face ca sistemul medical din Anglia să facă față pandemiei. Dacă infectarea va fi generală, precum în Italia, numărul de victime umane va fi colosal.

Cine va decide cine trăiește sau moare?

Poate decide premierul asupra vieții sau morții cetățenilor britanici?

Și în SUA numărul de victime crește. Astăzi s-a depășit pragul de 40 de morți. Președintele Donald Trump a fost testat și rezultatul a fost negativ.

Fiecare dintre noi se poate proteja de coronavirus. Iată câteva măsuri absolut necesare.

sursa: www.bbc.co.uk

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button