PoliticăSocial

Mama lui Robert Glință: Acest ministru obscur și total nepregătit nu merită decât ocolit

Mama înotătorului Robert Glință, Irina Angelica, l-a numit „ministru obscur și total nepregătit” pe Eduard Novak, un om care, spune ea, „nu merită decât ocolit”.

Deși nu a menționat în mod explicit ce anume i-a provocat nemulțumirea, mama lui Robert Glință a făcut referire la primirea de care a avut parte delegația României pe Aeroportul Otopeni după Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta.

Robert Glință

În discursul susținut pe Otopeni, ministrul Eduard Novak l-a lăudat pe David Popovici, însă nu a spus niciun cuvânt despre Robert Glință, cu toate că și el avusese o prestație solidă la Mondial.

„La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS în episodul acestei primiri la aeroport încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit (profesional, uman, diplomatic și mediatic), nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația neroadă etalată cu acest prilej”, a scris mama lui Robert Glință, pe Facebook.

Nu este prima controversă în care este implicat Eduard Novak, care a stârnit nemulțumire și cu unul dintre mesajele de mulțumire pentru David Popovici, când a eliminat sintagma „toate inimile României” din versiunea în maghiară a mesajului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button