Politică

Gianina Șerban, despre campania ”AUR te aude”: Problemele românilor nu intră în vacanță!

Deputatul AUR de Ilfov, Gianina Șerban, anunță că AUR nu intră în vacanță ca restul partidelor parlamentare și va activa în teritoriu zilnic pentru a soluționa problemele cu care se confruntă comunitățile locale. Românii sunt încurajați să le scrie deputaților AUR pe site-ul www.AURteAude.ro.

„Problemele românilor nu intră în vacanță!

Peste două zile se va încheia sesiunea parlamentară, una în care AUR a făcut tot posibilul ca vocea românilor să fie auzită în parlament.

După ce am dus peste două milioane de semnaturi pentru demiterea președintelui Iohannis, urmează vacanța parlamentară, însă nu e timp de pierdut în această luptă în care căutăm Dreptatea pentru România.

Chiar dacă lucrările parlamentului se opresc pentru două luni, noi nu încetăm să căutăm soluții la problemele românilor, sa încercam să îi ajutăm.

Începem o nouă campanie, în stradă, printre oameni, #AURteAude, o campanie a cărui scop este de a aprofunda problemele românilor și de a găsi soluții la acestea.

Campania AUR te aude se va desfășura în toată țara, iar noi, parlamentarii AUR, vom fi prezenți în circumscripțiile noastre pentru a asculta România!

Pentru că România plânge.

Realitățile din teritoriu, fără o astfel de implicare la toate nivelurile, nu vor fi cunoscute, iar cetățenii vor fi mereu ultimii care contează în tot acest proces legislativ.

Ascultam România, pentru că românii au nevoie să trăiască liberi, să zâmbească, să se poată gândi la viitor!”, a declarat doamna Șerban.

www.AURteAude.ro

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button