Prima PaginăȘtirile 60m.RO

Nunta anului! Toți românii sunt invitați la nunta lui George Simion

Președintele AUR, George Simion, a făcut publice primele imagini cu viitoarea sa soție. Nunta anului va avea loc în localitatea Oveselu din Vâlcea. Nunta liderului AUR va lua forma unei petreceri câmpenești la care sunt invitați toți românii.

„De acum inainte, pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă: https://wa.me/40720840378?text=particip!” a scris liderul AUR în dreptul pozei.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.”, a punctat George Simion.

Liderul AUR a ținuț să precizeze că logodnica sa nu este angajată la Parlament și nu este implicată în politică așa cum susține presa sistemului.

Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button