Știrile 60m.RO

George Simion legitimat ilegal și intimidat cu poliția și jandarmeria la conacul lui Costel Alexe

Imediat cum George Simion a anunțat protestul în fața casei lui Costel Alexe, au venit „câinii de pază” ai puterii. Acesta a fost legitimat ilegal de către un polițist de la Poliția de Frontieră și unul de la Poliția Locală, fiindu-i solicitate și actele mașinii.
Mașini ale Jandarmeriei, Poliției locale, Poliției Naționale erau în preajma conacului lui Costel Alexe. Altfel spus, o întreagă flotă a forțelor de ordine la dispoziția personală a ministrului mediului.

„Nu cred că aceasta este o procedură standard și cred că dumneavoastră faceți poliție politică aici, apărându-l domnul Alexe” – spune George Simion polițiștilor care au venit să-l legitimeze.

George Simion aștepta autocarul, care a fost blocat pe drum, tot de către instituții de ordine ale statului român. Autocarul AUR a fost oprit la intrarea în județul Iași, fiind preluat de mașini în civil și nu este lăsat să ajungă în comuna Victoria, satul Sculeni (jud. Iași). 

În comuna Victoria, din județul Iași, ministrul mediului Costel Alexe, care are doar 36 de ani,  are proprietăți în valoare de 1 milion de euro, construcții de 1600 mp și 4h de pământ pe care intenționează să ridice o zonă de agrement. 

„De ce polițiștii care ne-au legitimat pe noi nu îl întreabă pe dnul ministru de unde a avut bani pentru conacul renovat recent. 
Asta este nedreptatea care se întâmplă în România. Vom protesta în fața casei și a proprietăților celor care au averi ilicite.” – spune supărat George Simion.

Liderul AUR spune că Daniel Bodnar, care luptă cu hoții de păduri a fost ținut toată noaptea la Urziceni pentru că a depistat un transport ilegal. Poliția din Ialomița este mână în mână cu hoții de lemne. Mașină care transporta ilegal lemn nefiind dusă la ocolul silvic. 

Costel Alexe afirmă despre AUR, despre toți activiștii de mediu, că este propagandă extremistă și că nu se taie lemnele.  Că aceștia sunt extremiști și antieuropeni că denunță furturile de lemne și complicitatea cu companiile austriece. 

Back to top button