Politică

Corupție: Omul lui Sorin Grindeanu apare în contractele pentru Centura Aradului

PORR CONSTRUCT și Asocierea MAVGO HOLDING (Leader), DRUMURI SI PODURI BANAT S.R.L.,SC MAXAGRO CENTER SRL sunt cei doi ofertanți pentru serviciile de Proiectare și execuție aferente obiectivului de investiţii Varianta Ocolitoare a Municipiului Arad-Est. Cu PORR CONSTRUCT suntem obișnuiți, această firmă a mai executat multe lucrări de construcții în municipiu (în cadrul proiectului de Regenerare Urbană) și în județ (în principal reabilitări de drumuri județene).Despre Mavgo Holding (lider de asociere / ofertant pentru Centura Est a municipiului Arad): Firma este înregistrată în comuna Tașca, județul Neamț și este controlată de Gheorghe Vlasie, zis Ginel, aflat într-o relație de cumetrie cu Ionel Arsene, președintele PSD al CJ Neamț, care i-a botezat un copil.

Conform informațiilor din presa națională, Mavgo Holding este asociată într-un proiect minier cu o companie britanică reprezentată de fiul fostului consul onorific al României în Australia și cu un amic și fost partener de afaceri al ex-premierului, Sorin Grindeanu, scrie Critic Arad.

O altă firmă din această Asociere a fost și ea subiect de scandal (cel puțin în presă) și anume Maxagro Center (pare un fel de Sylc Con Trans „al nostru”), firmă care aparține fraților Zifceak a făcut o lucrare de mântuială în zona Fizes – Berzovia. Mai exact, muncitorii Maxagro Center au turnat asfalt direct peste noroi și au încasat o grămadă de bani de la Consiliul Județean Caras Severin, mai scrie sursa citată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button