Politică

Urare suburbană din USR pentru demisionari: M**e Cioloș. Ai înțeles un că**t din politică. Să te uităm cât mai repede

Fost candidat USR pentru un post de deputat în Teleorman, actual membru în Secretariatul General al USR, Șerban Marinescu a comentat într-un limbaj „colorat” demisia din partid a lui Dacian Cioloș.

„M**e Cioloș. N-ai cum, frate. Să ne freci timp de doi ani, să ne dăm toți peste cap, să ne certăm între noi, să ne facem planuri, să muncim. Să fii ales președintele partidului prin votul tuturor membrilor și să îți dai demisia. Și apoi să pleci din partid și să zici că îți faci altul. Asta e, ai înțeles un că**t din politică. Să te uităm cât mai repede”, a scris Șerban Marinescu, marți, pe pagina sa de Facebook.

După ce la comentarii i s-a atras atenția asupra limbajului folosit, USR-istul a răspuns: „Am susținut tot timpul alianța și fuziunea, am muncit și mi-am pus speranțele în ea. I was a believer. Un lider trebuie să conducă și să îi protejeze pe cei care lucrează în spatele lor. Azi, Cioloș s-a pișat pe toată munca mea. It’s personal. Hai să ne gandim la asta și să nu ne mai oprim în vocabular”.

Marinescu a fost manager de proiecte în campaniile electorale USR pentru alegerile europarlamentare și alegerile prezidențiale din 2019, precum și pentru alegerile locale și parlamentare din 2020.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button