Politică

Ringo Dămureanu: Este inadmisibil să vedem huliganismul celor de la PSD în aula Parlamentului României. AUR va depune sesizarea împotriva deputatului agresor Adrian Solomon

Deputatul AUR Ringo Dămureanu a declarat, miercuri, că va fi depusă o sesizare împotriva deputatului PSD Adrian Solomon, preşedintele Comisiei pentru muncă, pe care l-a acuzat de „agresiuni verbale, înjurături, jigniri”.

„Este inadmisibil să vedem huliganismul celor de la PSD, coborât chiar aici în aula Parlamentului României (…). Iată cum astăzi un deputat, preşedinte al Comisie de muncă, deranjat de faptul că am sesizat încălcarea procedurilor prevăzute în regulamentul Camerei Deputaţilor, a trecut la agresiuni verbale, la înjurături, la jigniri, iar acest lucru a fost trecut neobservat de board-ul Camerei Deputaţilor, preşedintele de şedinţă nedorind să ne dea cuvântul să sesizăm acest aspect. Nu este normal, respingem categoric astfel de conduite, lupta politică nu trebuie redusă la trădarea intereselor naţionale şi la agresarea verbală sau fizică a oponenţilor politici, ci ea trebuie să se desfăşoare în comisiile parlamentare şi în plenul Parlamentului României. Pentru asta, AUR va depune sesizarea împotriva deputatului agresor Adrian Solomon (…). Nu avem nevoie de extremişti în Parlamentul Ronmâniei”, a afirmat Dămureanu, la o conferinţă de presă.

În context, deputatul AUR Dan Tănasă a menţionat că i-a luat apărarea colegului său, în disputa verbală cu Adrian Solomon, însă a susţinut că nu a existat nicio altercaţie fizică.

„Contrar celor afirmate în mass-media, nu a existat nicio altercaţie fizică, nu a existat nicio încăierare şi nicio agresiune. Eu am ales să iau apărarea colegului meu, domnul deputat Ringo Dămureanu, care a fost insultat în repetate rânduri, de către preşedintele Comisiei de muncă. Din păcate, nu este pentru prima dată când huliganul Adrian Solomon, preşedintele Comisiei de muncă, înţelege să utilizeze insulte şi jigniri la adresa noastră, a colegilor de la AUR. Şi da, am ales să reacţionez, pentru că de această dată grobianismul lui Adrian Solomon nu a cunoscut nicio limită şi a folosit apelative şi injurii absolut inacceptabile la adresa noastră şi a colegului meu Ringo Dămureanu”, a mai afirmat Tănasă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button