Știrile 60m.RO

Haos într-o intersecție din Sectorul 2. Andrei Ohaci (AUR): Primarul USR dă dovadă de incompetență

De mai bine de o săptămână, este un adevărat calvar să circuli în Sectorul 2 al Capitalei, în special în zona uneia dintre cele mai aglomerate intersecții – Calea Moșilor cu Bulevardul Carol, din cauza faptului că semafoarele nu funcționează. Deși problema ar putea remediată rapid, primarul Radu Mihaiu nu a luat nicio măsură, a declarat Andrei Ohaci, liderul AUR – Sector 2.

„De o săptămâna de zile în intersecția din sectorul 2 ( Calea Moșilor și Bulevardul Carol ), sistemul de semaforizare nu funcționează, deși problema ar putea fi rezolvată în câteva ore. Este un risc pentru cetățeni, având în vedere că această zonă este una din cele mai aglomerate București. Primarul Radu Mihaiu nu este în stare de nimic, nu a reușit să rezolve această problemă, ca să nu mai vorbim de problema gunoiului din sector”, a declarat Ohaci pentru redacția 60m.ro.

Radu Mihaiu (USR) este un exemplu de incompetență și ipocrizie. Recent, presa a relatat despre ilegalitățile comise la Primăria Sector 2, sub conducerea acestuia. Potrivit informațiilor, Curtea de Apel București a decis că sute de hotărâri de consiliu au fost adoptate ilegal de tandemul PNL – USR PLUS.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. De semafor se ocupa alți, nu primarul sectorului.2.Actualul primar trebuia să-și vaza de meseria lui.Sa nu se bage acolo unde nu-i locul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button