Politică

Ciucă laudă colaborarea cu UDMR și PSD

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că relaţia cu partidele din coaliţia de guvernare este „una cât se poate de funcţională”, explicând că în prezent stabilitatea coaliţiei este foarte importantă. În ceea ce priveşte posibile nemulţumiri ale alegătorilor privind formarea actualei coaliţii, şeful Executivului a declarat că este convins de faptul că alegătorii îşi vor exprima votul în funcţie de rezultatele obţinute.

„Relatia cu PSD, cu UDMR sunt cat se poate de funcţionale, vă asigur că din perspectiva mea şi a echipei de conducere nu avem probleme la nivelul coaliţiei”, a declarat premierul Nicolae Ciucă într-o conferinţă de presă. 

Fiind întrebat ce este mai important, în perspectiva viitoarelor alegeri, viitorul PNL sau coaliţia de guvernare, şeful Guvernului a explicat că în prezent este foarte importantă stabilitatea coaliţiei. „Cu înţelepciunea necesară sunt convins că peste doi ani alegătorii vor putea să analizeze şi să îşi exprime votul în funcţie de activitatea şi rezultatele obţinute, acum când discutăm este foarte importantă stabilitatea coaliției. 

Nicolae Ciucă a mai explicat că membrii coaliţiei vor continua să asigure stabilitatea coaliţiei, fiind o datorie faţă de români.

„Avem nevoie de stabilitate, avem nevoie de unitate, să gândim soluţiile prin care să trecem ţara prin criză şi avem nevoie ca cetăţenii noştri să înţeleagă faptul că tot ceea ce facem acum este îndreptat spre asigurarea acestei stabilităţi, a unui echilibru, într-o situaţie de crize care se multiplică şi devin tot mai complexe”, a mai explicat şeful Guvernului. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button