Politică

Marcel Ciolacu, de ce ești sluga UDMR?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se laudă pe Facebook cu un pachet social de 1,1 miliarde de euro însă românii nu sunt așa entuziasmați de măsurile propuse. De asemenea, liderii PSD și PNL tolerează acțiunile revizioniste maghiare ale UDMR, prin care se încearcă destabilizarea statului român și alipirea Transilvaniei la Ungaria. Dacă uneori a fost subiect de cancan politică acum problema a devenit extrem de gravă.

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjártó, se ocupă personal de achiziția de imobile monument istoric în Transilvania și fostele teritorii ale imperiului maghiar din Slovacia, Croația și Serbia. UDMR reprezintă coloana a cincea a Ungariei în România, partid înființat pe criterii etnice ce ar trebui interzis prin lege datorită separatismului etnic pe care îl promovează.

Președintele AUR, George Simion, îl întreabă retoric pe Marcel Ciolacu: „De ce ești sluga UDMR?”

Președintele PSD nu a dorit să comenteze. În ședința coaliției PSD/PNL/UDMR nu a fost luată nicio măsură împotriva liderilor UDMR pentru provocările ce ating grav demnitatea statului român.

CE ÎI SPUN ROMÂNII LUI CIOLACU

Patrichi CristianLuati masuri cu udmr-ul pana nu este prea tarziu.

Sanda IstrateDomnule președinte Ciolacu de ce nu ești cu răspunsuri la întrebările care le pune George Simion așa vedem si noi opiniile dumneavoastră

Maryius IonuțPunctul 1 amânăm ratele la bănci 9 luni si după vine banca și ia casa… bravo băieți.

Gabriel StanciuDe unde o să dați acești bani…? Întreb și eu ca să mă aflu în treabă….tot din împrumuturi externe….? Dar ce ar fi dacă ar fi greu pentru toți… inclusiv pentru parlament, pentru guvernul României.. să își mai reducă salarii, pensii speciale… meniul zilnic la restaurant….

Plafonați prețurile la gaze, energie și la alimentele de bază. Numai aburiți prostimea cu cei 700 de lei,….și după ce nu-i mai au, ce fac oamenii? Mai dați afară din trântorii care iau bani de la buget degeaba și aceștia sunt cam vreo 30.000. Acești 700 de lei, mie ca pensionar acoperă inflația? Cam despre asta e vorba domnule Ciolacu. Știți ce mai fac cu 700 de lei? Îmi cumpăr o saltea, că cea veche nu mai este bună !!!???

Marian CocosDe ce nu luați atitudine cu privire la declarațiile președintelui maghiar în Transilvania?

Iulia SacherÎhîm! O să! Vedem noi pe unde scoateți cămașa peste 6 luni…trece vara, cu brânză și roșii… Când vor porni centralele și vor începe executările silite pentru facturile la utilități! Când vor ajunge pe drumuri trotinetiștii…Atunci să vă văd! Dacă nu vă va alearga lumea cu furcile…

Savian SavoneAfară cu UDMR altfel veți plăti la viitoarele alegeri ,populația deja este sătulă de acțiuni împotriva intereselor României.

Vasile RusuDe patru luni ne tot aburiți cu vaucherele alea că nu mai are nimeni nici o încredere în dumneavoastră. Fapte nu vorbe! În schimb aveți bani pentru cazane zburătoare !

Luca MaricaDesființați pensiile speciale!

Marinela-Cosmin RataTot în bugetari pompați bani. …

Aurel BadiuBravo d-le!Astea da reforme(pomeni electorale)!Lumînarea,și covrigul o dă Ciucă?

Garofita StoianPreturile au luat-o razna pentru toată lumea, nu numai pentru o anume categorie de cetățeni.Dacă eu am un venit mai mare de 2000 lei trebuie sa suport tot ceea ce faceți. Știți cat plătesc grădinița cu after school-ul? Nu stiti! Știți ca mai trebuiesc îmbrăcați, încălțați copiii? Nu știți! Știți cu câti bani mai raman din salariu? Nu știți! Nu știți nimic pentru clasa de mijloc care muncește din răsputeri ca sa aiba un trai cat de cat decent… Dar, din păcate tot pe noi ne batjocoriți.

Lupșoiu RodicaCei din mediul privat cu minim pe economie, fără bonuri fără alt venit, ce faceți, se gândește cineva la ei? Cei care au 9lei pe oră, și atât?

Mirela Luminita PetreDiscriminare între pensionarii cu venituri sub 2000 și peste 2000 și va mai și lăudați cu asta. Rușine!

Belascu TraianPt.copii nu faceti nimic!In Bulgaria se maresc alocatiile pt.copii in Germania se da parintilor câte o suta de euro de copil in plus,din cauza crizei actuale.Voi numai povesti de adormit copii😡

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button