Economie

Trădare marca PSD-UDMR. Importăm din Ungaria de două ori mai mult decât exportăm

Importăm din Ungaria de două ori mai mult decât exportăm. Maghiarii ne domină economic. De vină pentru această situație sunt guvernările PSD cu UDMR, de fapt același partid dar unul făcut de comuniști pentru români și al doilea pentru maghiari.

Reușim în fiecare an să ne facem de rușine importând produse multe din Ungaria. Țara vecină ne domină la mai multe capitole și devine clar că la București nimeni nu prea se pricepe la guvernare.

Viktor Orban a reușit în ultimii ani să organizeze țara astfel încât să domine cam toate statele din jur. În acest sens asistăm la un război economic în care Ungaria, Austria și Germania sunt aliate.

România importă din Ungaria produse de peste 6 miliarde de euro și exportăm produse doar de 3 miliarde de milioane de euro.

Aproape 200 de milioane de euro reprezintă numai importurile de carne și organe comestibile. Importăm de asemenea din Ungaria și ouă, lapte și miere de aproape 100 de milioane de euro.

Chiar și la cereale România este dominată de către Ungaria, importăm cu 60 de milioane de euro mai mult decât exportăm către ei.

Importăm din Ungaria medicamente de peste 500 de milioane de euro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button