Politică

Cristian Terheș: Noile taxe impuse de PSD și PNL vor arunca țara în haos

Modificările fiscale pentru care guvernul PSD-PNL își asumă răspunderea vor arunca țara în haos, pentru că totul e lipsit de predictibilitate. Am întrebat contabili și oamenii sunt efectiv buimăciți. România are una dintre cele mai mari creșteri economice din UE, generată în cea mai mare parte de sectorul privat. Problema în România nu e creșterea economică, ci faptul că guvernul nu colectează taxele deja existente.

În loc ca actualul guvern să fi implementat măsuri de colectare mai eficientă a taxelor deja datorate și a de a merge după marii evazioniști, ridică taxele tot la cei care deja plătesc, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

Sub guvernul Boc s-au mai crescut taxele iar efectul a fost că s-au colectat și mai puțini bani la buget. Chiar dacă pare paradoxal, regula e foarte simplă: taxe mici, colectări mari; taxe mari, colectări mici. Culmea e că PNL-ul susține această sinucidere economică. Cum am mai spus, PNL-ul și-a abandonat atât filonul național, susținând toate utopiile globaliste neomarxiste, cât și cel liberal, mai spune Terheș.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button