Politică

AUR cheamă românii la protest în faţa ambasadei Austriei, vineri, de la ora 18,00

AUR anunţă, pe Facebook, organizarea unui protest de amploare vineri seara, de la ora 18,00, în faţa ambasadei Austriei din Bucureşti, strada Dumbrava Roşie nr. 7.

La protest vor fi prezenţi toţi liderii AUR, în frunte cu liderul George Simion, parlamentarii partidului, membri şi simpatizanţi ai formaţiunii, iar românii sunt chemaţi la protest în număr cât mai mare.

„FACEM APEL LA ROMÂNI SĂ BOICOTEZE COMPANIILE AUSTRIECE CARE ACTIVEAZĂ ÎN ROMÂNIA. Austria nu mai poate face munți de bani în România în condițiile în care este adversarul intereselor noastre în Europa! Respingerea aderării la Spațiul Schengen ne costă bani, ne întârzie proiectele de dezvoltare și ne pune într-o poziție inferioară față de partenerii din Uniunea Europeană. Aberațiile și minciunile proferate de politicienii austrieci la adresa României trebuie demascate și sancționate”, scrie George Simion, pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button