PoliticăȘtirile 60m.RO

Rareș Bogdan, numit hoț și trădător de țară de românii din diaspora

Rareş Bogdan nu a fost aşteptat cu pâine şi sare la Milano. Europarlametnarul PNL a fost atacat de un protestatar în timp ce mergea pe strada în Milano. Protestatarul l-a numit hoț și trădător pe liderul PNL si i-a reprosat alianta făcută de liberali cu PSD.

Prim-vicepresedintele PNL Rareş Bogdan a fost apostrofat, duminică, la Milano de un român stabilit în Italia care i-a reproşat alianţa cu PSD. Bărbatul l-a numit pe Rareş Bogdan trădător de ţară şi i-a reproşat că actualii guvernanţi nu se gândesc la oamenii de rând care au pensii şi salarii de mizerie şi sunt nevoiţi să plece să muncească în străinătate, să se despartă de familii.

„Acum trei luni nu știam să-ți spun cum am ajuns cu ‘ciuma roșie’. Acum pot să îți spun: din cauza majorității. Ca nu aveam majoritate. N-aveam cu cine să facem majoritate. Asta este situația mea. Singura posibilitate de a nu băga țara în alegeri anticipate. Astăzi pentru România e nevoie de majoritate, în contextul regional. România are nevoie de majoritate”, i-a spus Rareş Bogdan protestatarului.

„Sunteti mai hoti ca ei, asta e beleaua mare. E cea mai mare nenorocire ce aţi făcut voi. Să vă fie ruşine pentru ce aţi făcut. Nu o să vă uităm”, i-a replicat bărbatul.

Lasă un răspuns

Back to top button