Știrile 60m.RO

Sorin Muncaciu (AUR): Urmează adevărata resetare a lumii. Ce vor cu adevărat globaliștii?

Marea Resetare a început! Noua ordine mondială, dictată de globaliști, presupune distrugerea familiei și rolul social al acesteia, disoluția tuturor legăturilor interumane, distrugerea tradiției, culturii, religiei, comunităților etnice. Totuși, cel mai critic aspect constă în distrugerea monedei clasice și apariția  monedelor digitale. Semnalul de alarmă, în această privință, este tras de către deputatul AUR Sorin Muncaciu, care a prezentat agenda transformării societății contemporane dictată de Klaus Schwab, Bill Gates, Warren Buffett, Lawrence Fink și David Rubenstein, ce dețin toate tipurile de proprietăți posibile și vor concentra capitalul, conștiințele oamenilor, deci inclusiv viețile lor.

Banii reprezintă cel mai eficient mediu de schimb și de ierarhizare pentru valorile materiale la nivel local, național și mondial. Sub masca faptului că neavând bani fizic asupra ta nu poți fi jefuit, ți se oferă moneda digitală. Se va ști ce preferi, cât cheltui și te poate constrânge ajustând prețurile pentru a cheltui numai într-o direcție sau alta. Veți depinde de un PC conectat la un creier electronic. El va decide totul”, a declarat deputatul AUR Sorin Muncaciu.

Muncaciu atrage atenția asupra faptului că Neo-marxismul poate oricând să își dea mâna cu noua gândire chineză: confucianism-comunismul – cetățenii obedienți vor fi recompensați, cei recalcitranți vor fi sancționați, ca în China. Deputatul AUR a prezentat câteva nume-cheie din China, care dictează noua ordine mondială: Zhu Min (membru de top al Partidului Comunist Chinez) este director general adjunct al Fondului Monetar Internațional, Xiandong „Eric” Jing (membru de top al Partidului Comunist Chinez) este consilier principal al Băncii Mondiale, FMI, ONU și WEF. Ambii sunt membri ai comitetului director al Consorțiului pentru Guvernarea Monedei Digitale a Forumului Economic Mondial.

WEF și instituțiile financiare partenere – Bank for International Settlements (BIS), Rezerva Federală a SUA, FMI, Banca Angliei, BlackRock, Banca Chinei construiesc cărămidă cu cărămidă edificiul Monedei Digitale a Băncilor Centrale (CBDC) de câțiva ani.

Schwab, Biden, Fink și oamenii lor știu foarte bine că CBDC reprezintă calea către comunismul digitalizat al Băncii Centrale. Evident, oamenii sunt seduși de mirajul unei fericiri globale alergând după lucruri mărunte. CBDC este o ușă deschisă spre o formă de sclavie postmodernă în care cei care controlează băncile, controlează viețile oamenilor prin intermediul acestor mijloace complexe tehnologice bancare. CBDC are capabilitatea de programing, adică de a fi programată, în sensul că administratorii Băncii pot facilita sau restricționa plățile cetățenilor în sensul dorit de aceștia, dreptul lor fiind prevalent dreptului cetățenilor în utilizarea propriilor bani și având și mijloacele tehnice de a impune prevalența”, punctează Muncaciu. 

În acest context, în timpul războiului Rusiei cu Ucraina, președintele SUA, Joe Biden a semnat ordinul privins  „Asigurarea dezvoltării responsabile a activelor digitale” declarând:  „Administrația mea vede o oportunitate în a angrena conducerea Statelor Unite să participe la forurile internaționale legate de CBDC și în conversații și proiecte pilot cu mai multe țări care implică CBDC”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button