Politică

Pe ce mai cheltuie PSD banii românilor: Monitorizarea presei prin Ministerul Agriculturii

Partidul roșu sau partidul mafiei roșii cum mai e cunoscut urmașul partidului comunist român, pile, cunoștințe, relații, huzurește pe banii românilor. Cum au intrat la guvernare cu brătienii au început să cheltuie banii românilor. Presa, câinele de pază al democrației a înghițit adevărul.

PSD a dat din banii primiți ca subvenție de la stat, din banii românilor, nu mai puțin de 5,3 milioane de euro pentru cheltuielile pentru presă și propagandă, în perioada ianuarie-iunie 2022. Și PNL a direcționat 3,6 milioane de euro pentru același lucru, în primele șase luni ale anului, potrivit datelor Autorității Electorale Permanente(AEP).

Pentru că presa trebuie controlată ca atare și ținută în lesă având în vedere sumele colosale investite de PSD, ministerul Agriculturii condus la acea dată de penalul Adrian Chesnoiu a încheiat un contract ilegal de monitorizarea presei cu Klarmedia. La dosarul DNA pe care îl are ministrul demisionar Chesnoiu, mai poate fi adăugată o acuzație de abuz în serviciu. Pentru ce are nevoie Ministerul Agriculturii de monitorizarea presei? Ca să știm câte boabe are știuletele sau îi numărăm cormoranii lui nea Petrică Daea? Râsu` plânsu`…

Este mai mult decât evident faptul că raportul de monitorizare a presei este transmis zilnic la Partidul Social Democrat, iar ministrul a făcut un serviciu partidului.

DA29583815-Servicii-de-monitorizare-mediaDescarcă

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button