Știrile 60m.RO

Armata de avocați a Elenei Udrea. Câți apărători are fostul ministru al turismului în cele 5 procese pe care le are în 2022

Udrea a apelat la serviciile a 8 avocați pentru a-și asigura cea mai bună apărare în fața instanțelor române și bulgare.

Contestația în anulare și recursul în casație față de condamnarea primită în Gala Bute, dosarul finanțării campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu, dosarul Hidroelectrica și punerea în aplicare a executării mandatului european de arestare sunt procesele grele prin care fostul demnitar trece de la începutul anului și până în prezent.

Ea însăși cu pregătire juridică, Elena Udrea a apelat mereu la serviciile celor mai buni avocați români, printre aceștia aflându-se fostul ministru de justiție Tudorel Toader, Veronel Rădulescu sau Eliza Ene Corbeanu.

Fostul ministru Tudorel Toader: „Este o provocare profesională”

Tudorel Toader a fost angajat de Udrea în 2022 pentru experiența lui în drept constituțional.

„Este o provocare profesională, având în vedere că vor fi puse față în față o decizie a Curții de Justiție a Uniunii Europene și o decizie a Curții Constituționale a României”, a explicat pentru Libertatea motivul pentru care a acceptat să o reprezinte pe Udrea în procesul privind contestația în anulare formulată în Gala Bute.

Fostul ministru Tudorel Toader

În schimb, Veronel Rădulescu este o prezență mai veche în procesele Elenei Udrea. El a apărut la apelul din Gala Bute, în 2017, iar acum o apără pe Udrea, împreună cu colaboratorul său, Vlad Tobă, în 3 procese ce se desfășoară concomitent: „Hidroelectrica”, „Recursul în casație la condamnarea din Gala Bute” și în cel privind „Finanțarea campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button