Politică

AUR: RAFILA, DEMISIA!

Sistemul de sănătate românesc este din nou în flăcări. De data aceasta, este vorba despre spitalul de urgență Bagdasar-Arseni. Alt spital în flăcări, cu aceeași vinovați de la Psd-Pnl-UDMR. Acești mercenari au transformat spitalele din România în adevărate pericole pentru viața pacienților, de la incendii la bacterii nosocomiale.

Toți acești neprofesioniști, necalificați și nepăsători au respins recent în Senat legea propusă de AUR pentru prevenirea incendiilor în spitale.

Ministrul Sănătății, Rafila, trebuie să își dea demisia, la fel și ceilalți miniștri PSD. Ei reprezintă cancerul României; acești trădători de țară se joacă zi de zi cu siguranța bolnavilor din România, iar acest lucru nu mai poate fi tolerat.

„La mai puțin de 24 de ore de la respingerea în Senat a inițiativei legislative AUR privind introducerea obligatorie a unui sistem de monitorizare a instalațiilor electrice din spitalele românești, acoperișul spitalului Bagdasar Arseni din București a luat foc de la un cablu suprasolicitat. Este inadmisibil ca o propunere ce răspundea unei urgențe majore pentru viața și sănătatea pacienților și personalului medical să fie refuzată numai pentru că a venit de la AUR! Coaliția parlamentară a regimului Iohannis este pur și simplu iresponsabilă!”, a declarat liderul AUR, Claudiu Târziu.

Lasă un răspuns

Back to top button