Politică

Liderul opoziției îl dă în judecată pe Dragoș Pîslaru(USR): „A spus că sunt omul rușilor! Banii obținuți din proces îi voi dona orfelinatelor”

George Simion a anunțat că îl va da în judecată pe europarlamentarul USR, Dragoș Pîslaru, care a afirmat despre liderul opoziției că este plătit de ruși. Președintele AUR spune că îi va cere în instanță daune de 100 de mii de euro pentru acuzațiile mincinoase, iar banii vor fi donați copiilor săraci și orfelinatelor.

De asemenea, liderul AUR a făcut un test antidrog la Spitalul Obregia din Capitală pentru a contracara minciunile useriste emise în spațiul public de deputatul Nicu Fălcoi.

„Primesc multe mesaje de la oameni necăjiți, de la asociații și centre de copii orfani. Aș vrea să îi ajut dar nu pot. Eu îmi donez 90% din salariul de parlamentar, dar e prea puțin, chiar și cu implicarea multor parlamentari AUR.

Am găsit o soluție de a face rost de bani pentru mulți dintre copii nevoiași! Luăm de la parlamentarii și europarlamentarii români care răspândesc minciuni despre noi. Mergem să îmi fac un test antidrog pentru că am fost acuzat că mă droghez, acuzații lansate de un deputat userist.

Îl voi da în judecată și specific de la început unde vor ajunge banii. Nu îl voi da în judecată doar pe el. Va urma și europarlamentarul lor, Dragoș Pîslaru, care spunea că sunt plătit de ruși.

Îl voi da în judecată dacă nu aduce dovada că sunt plătit de ruși, iar banii vor ajunge la un orfelinat.„, a spus George Simion într-un video postat pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button