Politică

SURSE: Ca să nu fie arestați, Cîțu și Vîlceanu au fost obligați să își dea demisia

Surse din cadrul Partidului Național Liberal confirmă faptul că președintele partidului Florin Cîțu și prietenul său Dan Vîlceanu au fost obligați să își dea demisia din funcțiile de conducere din partid deoarece ar fi fost presați cu dosarul UNIFARM privind jaful din pandemie. Cei doi au fost amenințați că dacă nu ascultă ordinul venit de la generalul Ciucă vor fi dați pe mâna procurorilor.

Cîțu: „Aveți o problemă cu Unifarm!”

La acea dată, Florin Cîțu ocupa funcția de ministru de Finanțe, fiind implicat direct în negocierea șpăgilor pentru contractele UNIFARM. Directorul UNIFARM este anchetat pentru o șpagă de 760 de mii de euro.

Generalul Ciucă l-a executat pe Cîțu

”Nu începe un război, pentru că la război mă pricep”, a fost avertismentul tăios al lui Nicolae Ciucă pentru liderul PNL, Florin Cîțu, în scandalul schimbării anumitor miniștri. Nici nu a trecut o săptămână de la aceste afirmații și Florin Cîțu a fost forțat să demisioneze. Plagiatorul Ciucă s-ar vrea șef peste PNL în locul lui Cîțu la congresul din 10 iulie.

La rândul său, generalul Ciucă are multe tinichele de coadă. Pe lângă plagiat, acesta ar fi informatorul serviciilor secrete americane din Palatul Victoria spun unele surse. Americanii l-au ajutat să obțină un master în SUA deși Ciucă se afla la Craiova sau prin teatrele de operații, nicidecum la cursurile institutului american Army War College.

Lasă un răspuns

Back to top button