Știrile 60m.RO

Ucraina nu crede o iotă declarațiile Rusiei: „Retragerea trupelor rusești este probabil o rotație a unităților individuale”

Statul Major general al Forțelor Armate ale Ucrainei susține că „retragerea trupelor rusești” este probabil o rotație a unităților individuale și are ca scop inducerea în eroare a conducerii militare a Forțelor Armate ale Ucrainei. În acest fel, susține Statul Major General, Rusia intenționează să producă o imagine falsă cu privire la refuzul Moscovei de a încercui Kievul.

Sirenele de raid aerian s-au auzit în mai multe regiuni din Ucraina, inclusiv în Kiev, Zhytomyr, Harkov, Dnipro și Poltava.

Forțele Kremlinului se întorc în Belarus și Rusia pentru „reorganizare și realimentare”, afirmă Ministerul britanic al Apărării, conform Sky News.

În timp ce războiul din Ucraina intră în cea de-a 35-a zi, trupele de la Kremlin se întorc în Belarus și Rusia, într-o mișcare care pune „și mai multă presiune” asupra logisticii lor.

Cea mai recentă analiză vine după ce armata rusă a declarat că va reduce „drastic” operațiunile din apropierea Kievului și a Moscovei în timpul negocierilor de pace de ieri de la Istanbul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button