Știrile 60m.RO

REUTERS: Rusia susţine că un mall din Kiev, bombardat luni la primele ore, era depozit de rachete şi muniţie al armatei ucrainene

Rusia a declarat luni că a utilizat rachete de înaltă precizie şi rază lungă de acţiune împotriva unui centru comercial din Kiev pentru că armata rusă ştia că mallul e utilizat drept depozit de armament al forţelor ucrainene.

Bombardamentul de duminică noaptea a lovit un centru comercial din capitala ucraineană, provocând moartea a cel puţin opt persoane, distrugând complet centrul şi parţial clădirile din jur pe o rază de mai multe sute de metri.

„Zone din apropierea centrului comercial erau utilizate pentru a depozita mari cantităţi de rachete şi muniţie, precum şi pentru reîncărcarea lansatoarelor multiple de rachete. Arme de mare precizie şi rază lungă de acţiune, folosite în 21 martie, la primele ore, au distrus o baterie ucraineană de lansatoare multiple de rachete şi un depozit de muniţie plasat într-un centru comercial nefuncţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului rus al apărării, Igor Konaşenkov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button