Știrile 60m.RO

Orașul Avdiivka din regiunea Donețk a fost bombardat de ruși. Cinci civili au fost uciși și cel puțin 10 persoane sunt rănite

Orașul Avdiivka din regiunea Donețk, bombardat de ruși Șeful administrației militare regionale din Donețk a anunțat luni că orașul Avdiivka, aflat încă sub controlul ucrainenilor, și zonele sale învecinate au fost bombardate de artileria și avioanele rusești, relatează CNN.

Într-o declarație publicată pe contul său de Telegram, Pavlo Kyrylenko a spus că cel puțin un civil a fost ucis, iar alți doi au fost răniți în urma acestor atacuri. Potrivit acestuia, 15 locuințe au înregistrat pagube din cauza bombardamentelor și a incendiilor care au izbucnit ulterior, informează libertatea.ro

În Avdeevka, regiunea Donețk, cinci civili au fost uciși, iar cel puţin 10 persoane au fost rănite, a declarat şeful administrației militare din Donețk, Vitali Barabaș.

De asemenea, Kyrylenko a publicat mai multe fotografii care arată rezultatele bombardamentelor rusești, inclusiv daunele produse monumentelor din cel de-Al Doilea Război Mondial și mormintelor soldațiilor Armatei Roșii care au luptat, în apropierea orașului Toretsk, împotriva Germaniei naziste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button