PoliticăSocial

Recensământul începe cu stângul: Site-ul recensamantromania.ro NU funcționează

Autorecenzarea populaţiei, prima etapă de colectare a datelor de la populaţie pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor (RPL 2021), a începeput luni, 14 martie, însă site-ul campaniei este nefuncțional. Suntem obișnuiți să avem parte de astfel de eșecuri din partea statului pentru că în fruntea instituțiilor sunt numiți tot felul de analfabeți și lipitori de afișe de la partid.

Link-ul de acces va fi valid începând cu ora 12.00, în noaptea 13-14 martie, afirma președintele INS, Tudorel Andrei. Au trecut deja 12 ore și link-ul nu este activ de la data preconizată. Având în vedere că ne aflăm la al treisprezecelea recensământ din istorie putem miza și pe ghinion. Acest ghinion al poporului român este cauza alegerilor pe care le facem o dată la patru ani. Ne alegem proștii care să ne conducă!

Să așteptăm data de 16 mai când vor începe recenzorii să umble din poartă-n poartă sau putem înscrie și acest recensământ în seria de eșecuri memorabile a statului eșuat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button