Politică

George Simion, reacție dură la platforma Guvernului: Arafat pregătește vânătoarea de vrăjitoare

Un grup de lucru creat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, la care s-a alăturat şi Guvernul României, împreună cu CNA şi mai multe ONG-uri, pregăteşte o platformă informatică, ce va scana presa online, dar şi bloguri şi reţele sociale, pentru a găsi “fake news”, surse de dezinformare şi propagandă în contextul conflictului din Ucraina. În acest context, deputatul George Simion a avut o reacție extrem de dură.

Iată postarea completă a liderului Partidului Alianța pentru Unirea Românilor:

După doi ani de stare de alertă, în timp ce suntem amenințați cu „situații de criză” definite pe genunchi, structuri guvernamentale în frunte cu DSU – condus de Raed Arafat – pregătesc vânătoarea de vrăjitoare!

Sub pretextul agresiunii rusești din Ucraina, Arafat și o serie de ONG-uri globaliste vor să instaureze cea mai putinistă dictatură posibilă: etichetarea și compromiterea adversarilor politici și ideologici.

Nu este întâmplător că partenerii „civici” ai acestui proiect sunt aceleași ONG-uri care au susținut și orbitează în jurul USR și care caută de ani de zile motive să îngroape vocile PATRIOȚILOR sub eticheta de „dezinformare” și „propagandă rusească”.
Dar ce este mai putinist decât a face liste negre cu oponenții care discută, întreabă și pun la îndoială politica autorităților?

Arafat și așa-zisele ONG-uri își arată adevărata față: unelte ale dictaturii, ale pumnului în gură, în cel mai putinist stil posibil!

Sunt aceleași ONG-uri care au tăcut și au susținut abuzurile din ultimii doi ani de pandemie! Ne vom opune din toate puterile față de tentativele – tot mai diversificate – de a instaura dictatura în România!

Lasă un răspuns

Back to top button