Știrile 60m.RO

Dan Tănasă, despre Ziua maghiarilor de pretutindeni: Este o batjocură la adresa bunului simţ şi la adresa Parlamentului României să fim din nou trimişi acasă

Deputatul AUR Dan Tănasă s-a declarat nemulţumit de faptul că Parlamentul nu lucrează marţi, pentru că se sărbătoreşte Ziua maghiarilor de pretutindeni. El a avut o intervenţie în plen, luni, privind programul din această săptămână al Camerei Deputaţilor.

„Nu putem să nu remarcăm că, din nou, Parlamentul României sărbătoreşte în contumacie Ziua maghiarilor de pretutindeni, tot Parlamentul este trimis acasă ca să nu jignim, să nu-i supărăm pe anumiţi colegi din Parlament.

În condiţiile în care la Budapesta s-a dat o directivă tuturor diplomaţilor să nu participe la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, în condiţiile în care în Parlamentul României există demnitari ai statului român care manifestă dispreţ la adresa naţiunii române, considerăm că este o batjocură la adresa bunului simţ şi la adresa Parlamentului României să fim din nou trimişi acasă, iată, Parlamentul României să nu lucreze în data de 15 martie”, a susţinut Tanasă.

Biroul permanent a decis ca deputaţii să lucreze în această săptămână în plen o singură zi, luni. Marţi, miercuri şi joi sunt prevăzute activităţi în comisii.

Lasă un răspuns

Back to top button