Opinii

Germania și Ungaria vor să stea și cu curu-n… Putin, și cu sufletul în UE!

În vreme ce restul țărilor occidentale au răspuns cu o unitate extraordinară asaltului orcilor rusești, sprijinind poporul ucrainean să reziste în fața hoardelor din stepă, două țări europene tot încearcă să se dea rănite. De aproape două săptămâni, de când a început „operațiunea specială” de ucis copii, femei și bătrâni și de distrus blocuri, case, spitale și brutării, Germania și Ungaria, căci despre ele este vorba, fac tot posibilul să frâneze eforturile comunității democratice de a-i opri pe ruși.

Ungaria s-a opus categoric extinderii sancțiunilor asupra economiei rusești, ministrul de Externe de la Budapesta motivând că „aceia care cer extinderea sancțiunilor vor ca poporul ungar să plătească prețul războiului”. Păi bre nea bogzgorică, uite care-i treaba: orice popor european va avea de plătit un preț pentru războiul ăsta. Dar este mai bine ca și voi, ungurii, să-l plătiți acum, când rușii sunt doar în Ucraina, înainte să-l plătiți mai târziu, când rușii vor fi, ce crezi, taman la Budapesta. Nu de alta, dar ei au mai fost o dată, prin 1956, cu tancurile în vizită la voi, măi ungurienilor, și v-au făcut gulaș cu de toate. Zi mai bine că nu vreți să impuneți alte sancțiuni fiindcă sunteți, cu tot cu Orban al vostru, sclavii lui Putin! Ceea ce nu știți e că sclavii nu sunt indispensabili și că, după ce-și va face mendrele cu voi, dezaxatul de la Moscova vă va lichida cu aceeași cruzime cu care astăzi comite genocid în Ucraina.

Și că Orban este un sclav fără rușine al stăpânului de la Kremlin o dovedește și curvăsăreala sa în a jongla între NATO și Rusia. Astfel, fostul bursier Soros, transformat în țucălar al Piticului Atomic, a acceptat tranzitarea teritoriului Ungariei de transporturi de arme către alte state membre ale NATO, dar nu și spre Ucraina. Altfel spus, ungurii nu vor să livreze direct armament către Ucraina, cum face Polonia (probabil singurul stat din Europa care realizează cu adevărat cât de uriaș e pericolul rusesc), ci vor să le dea din mână-n mână, până-n fund la taxatoare, doar ca să vadă stăpânul lor, Putin că ei nu dau direct arme ucrainenilor! Coane Orbane, când faci parte dintr-o alianță, cum e NATO sau UE, când ți-ai asumat să mergi alături de ceilalți, nu poți să ai numai drepturi, ci și și îndatoriri. Nu poți să stai, bine-mersi, sub umbrela NATO, dar să fii coada de topor și coloana a cincea, de trădători, slujindu-l în secret pe Putler!

Citește și: Armele secrete ale lui Putin nu sunt rachetele nucleare, ci refugiații

Din păcate, guvernul de la Budapesta nu este singurul care manifestă o asemenea atitudine duplicitară: și cel de la Berlin procedează la fel. Plagiatoarea dovedită Annalena Baerbock, ministru de Externe al Germaniei și vajnică urmașă de curvăsării politice a futecistei Merkel, a declarat că guvernul ei refuză să se alăture unui eventual embargo aplicat petrolului și gazelor rusești: „Nu foloseşte la nimic dacă în trei săptămâni descoperim că mai avem doar pentru câteva zile de energie electrică în Germania şi, prin urmare, trebuie să anulăm aceste sancţiuni. Suntem dispuşi să plătim un preţ economic foarte, foarte ridicat, dar dacă mâine în Germania sau în Europa luminile se sting, asta nu va opri tancurile”, a declarat progresista Annalena. Trebuie să fii ori idiot, ori spălat pe creier de propaganda rusească să crezi că pe duduia asta o doare sufletul că rămâne neamțul sau europeanul de rând cu becul stins. Politicienii nu se gândesc la popor niciodată. Ceea ce a vrut să spună, de fapt, ipocrita de nemțoaică e că marii industriași germani, cei care fac afaceri de miliarde cu Rusia, nu sunt dispuși să plătească prețul economic, pentru că vor să rămână cu profiturile intacte. Da, ei acceptă să le impună rușilor embargo pe alte mărfuri, pe pastă de dinți, pe spumă de ras, pe pantofi cu scârț, pe orice produs fără importanță, dar nu și pe petrol și gaze, principalele surse ale bogăției rusești. Practic, zicând că nu susțin războiul, guvernanții germani și unguri de fapt îl alimentează. Atitudinea acestor ipocriți îmi amintește de fandoseala unor curve care o sug prin batistă și se laudă în lume că sunt fete mari.

Puțin îi interesează pe guvernanții de la Budapesta și Berlin că în Ucraina mor oameni nevinovați, mor familii întregi răpuse de bombe și rachete rusești. Ei vor să-și facă mai departe afacerile cu rușii, să fie în continuare și dulăi în UE, dar și cățeii lui Putin, fără să le pese că petrolul și gazele pe care le cumpără de la Kremlin nu sunt plătite cu euro, ci cu sângele copiilor ucraineni.

Citește și:

ONU vine cu ultimul bilanț: Peste 400 de civili, între care 27 de copii, au fost ucişi în Ucraina – Bilanțul real ar fi mult mai mare

Vine lumea rusă peste România?!

Viktor Orban, ultimul lingău al lui Putin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button