Opinii

Vine lumea rusă peste România?!

România se află la doi pași distanță de cel mai sângeros război de pe continentul european din ultimii 75 de ani. De la finele celui de-al doilea război mondial nimeni nu și-a mai dorit război în Europa, nici măcar rușii. Anii au trecut, generațiile s-au schimbat iar unii au vrut să rămână în istorie înainte să moară.

Vladimir Putin amenință lumea cu un război sângeros și arme nucleare în încercarea sa de a readuce Rusia în rândul marilor puteri ale lumii, după decadența din anii 90′. Putin nu se lamentează la amenințări și sancțiuni ci chiar ucide oameni fără milă cu ajurul brațului său armat(…), armata rusă. Ucraina este prima pe listă încă din anii post-URSS. La nivel politic în Rusia a existat mereu voință pentru invazii și crime dar nu prea a fost cu putință. Economia rusă e un mamut cu picioare de lut.

Sancțiunile pot fi evitate de Rusia cu ajutorul Chinei sau al bancherilor puși pe căpătuială din zonele offshore însă oligarhii lui Putin au mutat averile din Rusia în Occident că doar nu puteau să trăiască printre săraci și drumuri pline de glod(noroi/ în limba rusă). Banii Rusiei nu sunt acasă și țara riscă să intre în colaps fără valută. Contramăsurile economice luate de economiștii ruși sunt eficiente însă doar pe termen lung. Pe termen scurt sancțiunile occidentale au efecte mortale pentru economia rusă.

Mulți se întreabă cum este posibil? Este posibil pentru că Rusia are o populație sărăcită și înfometată cu o infrastructură rămasă în secolul 20. Nu există loc de dezvoltare într-o Rusie izolată. Populația rusă este zombată(manipulată cu știri false/ în limba rusă) de aici și susținerea pentru regimul autocratic de la Kremlin.

Lumea rusă a venit în cele din urmă în Ucraina în 2014. S-a obișnuit cu atmosfera de ocupație și în 2022 a trecut la nivelul de invazie – Z/V sau alte născociri criminale. La fel ca în Cecenia, Georgia sau Siria, armata rusă comite crime împotriva populației civile. Vorbim de tactici de invazie sovietică prin care este ras tot în calea armatei ruse.

Ceea ce se întâmplă în aceste zile în Ucraina este un plan pus la cale de foarte mult timp. Ucraina se apără așa cum poate. Mai mult cu eroism decât cu mijloace tehnice de ultimă generație deși a primit puțin ajutor din partea occidentului.

Lumea rusă a pus deja ochii pe Republica Moldova

În weekend la Tiraspol a avut loc un miting pro Rusia prin care s-a cerut unirea Transnistriei cu Federația Rusă, un eveniment similar cu protestul din Crimeea în 2014. Antony Blinken a vizitat Kievul înainte de a invada Rusia, Ucraina, iar în acest weekend a fost la Chișinău pentru a oferi garanții de securitate. Ceea ce nu știm noi încă este că Putin va ocupa și Republica Moldova dacă nu va fi oprit în Ucraina. Șansele de a fi înlăturat de la putere în Rusia sunt minime. De ce?

Pentru că el a ucis pentru a se menține la putere. Nu a fost ca Mihail Gorbaciov care a refuzat să îl execute pe Boris Elțîn. Moldova trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău. În plus, în Moldova ocupanții vor fi primiți cu flori de o mare parte a populației pentru că rușii nu au plecat de aici de 30 de ani. Ei ocupă Moldova din 1992 însă politicienii corupți și proști de la Chișinău s-au complăcut în glodul rusesc amestecat cu dolarii americani din petrol și gaze.

România în calea ”lumii ruse”

România este dușmanul de serviciu pentru oficinele de zombare a populației din Rusia. Pentru lumea rusă românii sunt fasciști și criminali. Ei trebuie ”dezarmați și denazificați”, exact cum spune Putin în aceste zile despre Ucraina. Astfel de teme, ca cele enumerate mai sus, le sunt prezentate rușilor de rând. Din acești ruși de rând este formată și armata rusă, armată care aruncă în aceste zile o ploaie de obuze asupra civililor din Ucraina.

Dacă vor ajunge în România vor proceda la fel. Vor ucide fără milă civili pentru a-și atinge obiectivele. Pentru Rusia căderea României înseamnă ocuparea altor șapte state la pachet. Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Macedonia, Bosnia și Herțegovina, Albania și Ungaria. Ungaria și Serbia sunt deja sub oblăduirea Kremlinului așteptând doar venirea lumii ruse la Belgrad și Budapesta.

Dacă vor putea și vor fi lăsați de Occident rușii vor ocupa România. Lumina se va stinge din nou pentru țara noastră încă 50 de ani sau mai mult. Ocupanții ruși au învățat din trecut și nu vor mai permite românilor să aibă lideri patrioți. Românii care ling astăzi bocancul rusesc vor fi primii care vor cunoaște binefacerile lumii ruse: bombe, crime, execuții fără proces, cenzură… instalarea totalitarismului în țara noastră. Există o scenă în filmul „Nuntă mută” care ne arată fidel ceea ce v-am explicat mai sus.

Să fim precauți!!!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button