Știrile 60m.RO

O nouă mutare făcută de Zelenski. I-a înlocuit pe șefii administrațiilor regionale de stat Odesa și Cerkași.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a înlocuit pe șefii administrațiilor regionale de stat Odesa și Cerkași. Decretele au fost publicate pe site- ul oficial al șefului statului, transmite Ukrinform.

Astfel, conform decretului №89 / 2022, Serhiy Hrynevetsky a fost demis din funcția de șef al Administrației Regionale de Stat Odesa. Maksym Marchenko a fost numit în această funcție prin Decretul №90 din 2022.

În același timp, Decretul №87 / 2022 prevede demiterea lui Oleksandr Skichko din funcția de șef al Administrației Regionale de Stat Cerkasy. În schimb a fost numit Igor Taburets (decretul №88 / 2022).

După cum s-a raportat, la 28 februarie, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, l-a numit pe generalul Mykola Jhernov șeful Administrației militare a orașului Kiev în timpul războiului. Vitali Klitschko a rămas primar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button