Știrile 60m.RO

Lupte pe viață și pe moarte pe linia frontului: morți și răniți raportați în flancul estic -conflict dur în Starobilsk, Sumi, Harkov, Pischevik și Vugledar

Rusia și Ucraina duc lupte grele în aceste momente! Sunt raportați morți și răniți în ambele tabere, însă zonele cele mai fierbinți par să fie la această oră Starobilsk, Sumi, Harkov, Pischevik, Vugledar și Chuguev.

Conducerea Federației Ruse vrea să ia o parte din teritoriul Ucrainei și să destabilizeze guvernul. Mykhailo Podoliak, un consilier al șefului Biroului Președintelui, a declarat acest lucru la un briefing, relatează un corespondent Ukrinform. „Două obiective tactice. Primul este de a ocupa o parte a teritoriului din est, puțin deasupra Sumy, Harkov și puțin mai jos – acesta este sud. înțelegem deja ce se întâmplă în ceea ce privește planificarea operațiunii militare a lui Putin”, a spus Podoliak.
De asemenea, s-a văzut fum ridicându-se de pe aerodromul militar din estul Ucrainei. Pe măsură ce atacurile rusești asupra Ucrainei continuă, jurnaliștii de pe teren furnizează rapoarte ale martorilor oculari în toată țara. Videoclipurile și fotografiile arată fum care se ridică deasupra unui aerodrom militar de lângă Chuguev, în regiunea Harkov din estul Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button