Politică

Dmitri Medvedev: NATO și SUA nu au înțeles nimic din lecția pe care le-am dat-o în 2008, prin recunoașterea independenței Osetiei de Sud și Abhaziei

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că ”NATO și SUA nu au înțeles nimic din lecția pe care Rusia le-a dat-o în 2008, prin recunoașterea independenței Osetiei de Sud și Abhaziei”, informează agenția rusă de stat RIA Novosti.

  • „În 2008, a trebuit să iau o decizie dificilă pentru a recunoaște independența Osetiei de Sud și a Abhaziei. Folosind forța militară și voința politică, Rusia a ajutat la salvarea vieților a sute de mii de oameni. Și a predat o lecție NATO și Statele Unite, dar și tuturor celor care au avut intenții agresive împotriva cetățenilor ruși. Cu toate acestea, NATO nu a luat-o bine și a continuat să se apropie cinic de granițele Rusiei, extinzând cercul potențialilor membri ai alianței”, a spus el.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button