JUSTIȚIE

Primarul PSD de la Sucevița, prins beat la volan în toiul nopții

Primarul comunei Sucevița s-a ales cu dosar penal după ce un echipaj de la Secția Rurală Marginea l-a depistat beat la volan chiar în fața sediului primăriei pe care o conduce, relatează Monitorul de Suceava. Între comuna Sucevița și Marginea este o distanță de 9 kilometri.

Primarul a fost oprit în trafic în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.30. Șoferul a oprit, fiind identificat în scurt timp în persoana lui Ioan Pînzar, care a prezentat la control documentele personale și ale mașinii.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea concentrația de 0,86 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Primarul a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

I s-a ridicat permisul și nu va avea drept de a conduce până la finalizarea anchetei penale. Alcoolemia în aerul expirat de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat atrage dosar penal, respectiv concentrația de peste 0,8 la mie în sânge.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button