Politică

Ciolacu îl amenință pe Cîțu: Dacă PSD iese de la guvernare avem alegeri anticipate

Marcel Ciolacu l-a anunţat pe Florin Cîţu că, în cazul în care PSD iese de la guvernare, vor fi alegeri anticipate, însă nu consideră că România îşi permite să aibă în momentul de faţă alegeri anticipate. Liderul social-democraţilor a mai spus că trebuie găsită o soluţie pentru a stabiliza preţul la energie.

„Avem doua concepţii diferite, chiar despre lume şi viaţă. Sunt şi probleme de fond, dar domnul Cîţu ar trebui să recunoască că dacă PSD nu intra la guvernare nu ştiu cum ar fi arătat acum România. Îl anunţ acum oficial pe domnul Cîţu, dacă PSD iese de la guvernare, vom avea alegeri anticipate. Nu cred că România îşi permite să aibă acum alegeri anticipate. Mai sunt trei ani până la alegeri. Nu este vorba de o armă. Eu am vrut să fiu foarte clar înţeles şi de către domnul Cîţu şi de către telespectatorii dvs că nu mai există – în moment ce ai încercat să faci guvern cu USR şi nu ai reuşit, a intrat apoi PSD la guvernare şi vedem miniştrii PSD ce fac”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că e necesară găsirea unei soluţii prin care să fie stabilizat preţul la energie.

„E momentul pentru toţi să găsim soluţia cea mai bună pentru a stabiliza preţul la energie. În România preţul la energie e mai mare decât în Germania, nu putem compara cele două lucruri. Am avut o liberalizare haotică, imprevizibilă, nesustenabilă”, a completat Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Da, bine, alegeri in plin val ati stiut sa faceti.
    Daca erati in opozitie la ora asta, nu stiati cum sa faceti pe dracu’n patru sa initiati anticipate. Nu va mai crede nimeni. Din pacat pensionarii sunt captivi PSD-ului fiindca celelalte partide nu’s in stare sa convinga seniorii ca vor mari pensiile, nu ca le vor taia.
    In continuare se minte pe subiectul „privatizarii”. Ma, nene, ce privatizare e aia cand Statul Roman e actionar majoritar la toti marii producatori, si apoi lase aceste firme sa bage in mod cartelizat markup-uri de te doare mintea? Avem de-aface cu un capitalism de stat pradator.
    Fiind condusi de evrei, maghiari si tigani, normal ca n-au nicio remuscare cand vine vorba de soarta noastra – noi suntem niste vite pt ei, niste sclavi care trebuiesc a fi dispersati ca forta de munca ieftina in Vest, si restul ucisi cu zile in tara in timp ce vor aduce cu sutele de mii muncitori straini si oligarhi sa se instaleze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button