Știrile 60m.RO

USR Brașov a confirmat că îi plătește chirie partenerei de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban

Recent, filiala USR Brașov a recunoscut că îi plătește chirie partenerei de viață a primarului USR al Brașovului, Allen Coliban.  Liderul filialei, Marian Spiridon, a confirmat informația apărută în spațiul public, anume că USR Brașov bagă bani în buzunarul Cameliei Clem, iubita primarului Coliban. Reprezentanții USR susțin că Allen Coliban, de când e primar, nu contribuie la plata chiriei pentru sediul cumpărat de Camelia Clem, iar contractul de închiriere a fost încheiat între USR și PF Camelia Clem, a anunțat, în exclusivitate, Newsbv.ro

Ei bine, conform unui document intrat în posesia Bugetul.ro, USR Brașov îi plătește chirie Cameliei Clem pentru două apartamente. 

Sediul USR Brașov este situat pe Bd-ul 15 noiembrie, Nr. 1, Et. 1, Ap. 9 și 10, Brașov.După cum se poate observa din captura pe care Bugetul.ro v-o prezintă în exclusivitate, ambele apartamente se află în proprietatea Cameliei Clem, partenera de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban.

Vorbim de un partid care în campania electorală a condamnat nepotismele și contractele oferite către clientela de partid. Așadar, putem spune că este imoral.

USR Brașov a confirmat că îi plătește chirie partenerei de viață a primarului USR din Brașov, Allen Coliban

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button