Știrile 60m.RO

Cine e Maria Grapini, agramata de pe lista PSD-pnl la europarlamentare

Maria Grapini este cunoscută opiniei publice pentru gafele sale monumentale atât pe paginile de socializare cât și prin declarațiile sale politice din Parlamentul României și Parlamentul European. Maria Grapini este cea mai importantă unealtă a varanului, odiosul securist și patron al Antenelor, Voiculescu Dan. În schimbul locurilor pe care le primește Maria Grapini pe listele PSD, Antenele lui Dan Voiculescu fac campanie electorală pentru ciuma roșie zi noapte. Toate trompetele varanului cântă în strună liderilor PSD de la Ion Iliescu la Marcel Ciolacu. Așa s-au menținut la putere 34 de ani și au reușit să jefuiască România după bunul plac prin manipularea poporului român cu televizorul.

Maria Grapini a intrat în rândurile Partidului Conservator condus de Dan Voiculescu și a candidat la primăria Timișoara în 2008, fără succes însă.  Avea să încerce în toamnă câștigarea unui mandat de deputat cu Alianța PSD+PC. A pierdut însă alegerile. În toamna lui 2012 a intrat în cursa electorală pentru un mandat de deputat de Timișoara și a câștigat colegiul 3 devenind parlamentar în legislatura 2012-2016.

Dan Voiculescu

Maria Grapini a fost aleasă europarlamentar pe lista PSD, în urma scrutinului din 26 mai 2019,  cu ajutorul oferit de pușcăriașul Liviu Dragnea. Maria Grapini are o avere impresionantă. Aceasta deține un teren de 750 m2 în extravilan, o casă de locuit de 430 m2 în Timișoara, o casă de vacanță de 50 de m2 în comuna Fardea, un apartament în Timișoara de 200 de m2, un autoturism Nissan din 2015, un autoturism Mercedes PKWGLE 350 din 2021, o sumă în cont în valoare de 38.628 euro, bijuterii de aur și argint în valoare de 190.000 de ron, tablouri și sculpturi în valoare de 160.000 de RON, a încasat anual potrivit declarației de avere din 2023, 90.208 euro, precum și o pensie în valoare de 91224 RON.

Mașina Mercedes în valoare de 140 de mii de euro a europarlamentarei Maria Grapini, unealta lui Dan Voiculescu care îl ajută pe securist să se mențină conectat la conductele de bani negri ale statului paralel.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button