Social

Un consilier local al Pro România din Timiș a fost ucis din greșeală la o partidă de vânătoare

Victima, în vârstă de 36 de ani, era consilier local al Primăriei Deta, din județul Timiș.  Acesta se afla la o vânătoare alături de nașul său și de mai mulți prieteni. Partida de vânătoare era una organizată, cu toate avizele necesare.

La un moment dat, victima și nașul său s-au îndepărtat din grupul din care făceau parte. La un moment dat, nașul victimei, tot un bărbat de 36 de ani l-a confundat cu un fazan și a tras un foc de armă. Consilierul local s-a prăbușit la pământ, iar nașul a sunat imediat la 112. Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 10:00.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar și elicopterul de la Caransebeș. Personalul medical de pe elicopter au încercat să-l resusciteze timp de mai bine de o oră, însă la ora 11:40 s-a declarat decesul bărbatului. 

Nașul victimei se află acum la audieri și explică tot ce s-a întâmplat. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru omor din culpă. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button