Știrile 60m.RO

Dictatură marca PSD. Bagă pumnul în gură și suprimă libertatea de exprimare – vor să interzică deputaților să filmeze în Parlament

Liderii PSD, PNL, UDMR și minorități din Parlament au căzut de acord asupra unui proiect de Hotărâre care să modifice Regulamentul Camerei Deputaților, astfel încât să fie interzise gesturile agresive, injuriile adresate parlamentarilor și transmisiunile live pe Internet din instituție. George Simon, copreședintele AUR, susține că măsura reprezintă un „pumn în gură pentru opoziție”.

Au făcut noaptea ca hoții ședință. Acum 48 de minute au convocat ședința cu un proiect de modificare discutat la o întâlnire secretă pentru a nu se mai permite organizarea de LIVE-uri din Parlament. Eu m-am grăbit și era să fac accident ca să ajung în ședință.

Vor să nu mai arătăm ce se întâmpă aici. Noi tot hoț îi spunem hoțului în față. Nu am primit ordinea de zi.

E un pumn în gură pentru opoziție. Așa alege generalul Ciucă să pună pumnul în gură. Așa făceau și cei de la USR (n. r.: live pe Facebook). Noi de la AUR nu avem voie? Nu e o crimă să faci live pe facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button