Știrile 60m.RO

George Simion: 27 februarie va ieși iar AUR în stradă pentru facturi, prețuri și DREPTATE!

Un anunț important a fost făcut de către George Simion în această seară. În data de 27 februarie urmează să se organizeze la București o mare manifestație stradală, iar românii sunt chemați în Piața Universității să își apere drepturile.

Hoții vor să dea un OUG noaptea așa că diseară ieșim în piață iar pe 27 februarie va ieși iar AUR în stradă pentru facturi, prețuri și DREPTATE! a scris George Simion pe pagina sa de socializare.

Acesta a mai completat:” Românii să iasă în stradă să își ceară drepturile. Au triplat prețurile la gaz și la curent și nu spun românilor că 90% din bani reprezintă redevențe, taxe și impozite, adică prețurile mari se strâng la bugetul de stat de unde sunt devalizați de partidele politice.

Unde sunt cele 60 de miliarde de euro luate în împrumut și care nu se regăsesc în economia României?

De ce au crescut pensiile speciale mari cu 20% în loc să le impoziteze sau să le elimine, în timp ce pensiile mici și salarii mici au fost blocate? De ce vor să ducă vârsta de pensionare până la 70 de ani? Vor să mergem la muncă în perfuzii?

Nu mai acceptați români, aceasta este o mare bătaie de joc, trebuie să ne batem pentru drepturile noastre, trebuie să facem dreptate”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button